Wespenbestrijding Groningen

Wespen zijn nuttige beesten en hebben een functie in de natuur. Toch kan het zijn dat er een nest voor wespenoverlast zorgt. Dan is ruimen van het wespennest vaak de enige oplossing. In tegenstelling tot bijen laat een wespennest zich niet verhuizen en is het vaak ergens tegenaan of omheen gebouwd. Wij ruimen grondig en zorgvuldig het wespennest, zodat je er op die plek nooit meer overlast van zult hebben.

 

Overlast door een wespennest?

Heb je overlast van wespen of een wespennest in de buurt en ben je opzoek naar wespenbestrijding in Groningen? Wij zorgen ervoor dat het wespennest professioneel en grondig geruimd wordt? Wij bieden uitkomst met gedegen en definitieve wespenbestrijding in Groningen. Door onze grondige aanpak is het slechts nodig om eenmalig het wespennest te bestrijden en heb je er daarna nooit geen last meer van.

Wespennesten komen voor op de meest uiteenlopende plekken. Veel voorkomende bekende plekken zijn: wespennesten in muren, tussen de dakpannen en vaak maken wespen ook graag hun nest in schuurtjes en tuinhuisjes.

Wij bestrijden wespennesten snel, grondig en veilig. Als een wespennest door ons is bestreden dan komt er op deze plek nooit meer eeb wespennest terug!

 

wespenbestrijding groningen vanderveen

 

Ga niet zelf de wespen of het wespennest bestrijden!

Zelf wespen bestrijden kan voor gevaarlijke situaties zorgen. Wij zijn speciaal opgeleid en getraind in het bestrijden van wespennesten. Door zelf aan de slag te gaan bestaat het gevaar dat de wespen boos worden en zich aangevallen voelen. Hierdoor kunnen ze zich op jou en je gezinsleden richten, met alle gevolgen van dien!

Nadat je ons hebt gebeld:

  • Blijf uit de buurt van het wespennest.
  • Blokeer nooit de toegang tot het wespennest.
  • Spuit geen wespenspray in het wespennest.
  • Blijf met vuur of ontvlambare vloeistoffen weg bij het wespennest.
  • Schop of sla niet tegen het wespennest.

 

Weten wat voor ongedierte wij nog meer bestrijden? kijk bij onze werkzaamheden