45 jaar actief in bestrijden

Gediplomeerd personeel

Veilige bestrijding

Houtworm bestrijden Groningen

Last van houtworm? Daar wil je natuurlijk zo snel mogelijk vanaf. De houtworm is behoorlijk hardnekkig en gaat niet van zichzelf uit het hout. De larve van de houtworm knaagt zich een weg naar binnen. Met de bedoeling om zich daar voor langere tijd te nestelen.

Houtworm bestrijden is geen eenvoudige klus. Dit is dan ook niet simpel om zelf uit te voeren of op te lossen. De houtworm bestrijdingsmiddelen die je kunt kopen zijn vaak chemisch van samenstelling. Ook kunnen ze bij verkeerd gebruik leiden tot gezondheidsklachten. Wij raden zelf houtworm bestrijden dan ook nadrukkelijk af.

Waarom moet je houtworm bestrijden?

Houtwormen richten serieuze schade aan. Dit doen ze bij alles wat gemaakt is van hout. Zodra ze zich hierin nestelen gaan ze er ook niet uit zichzelf meer uit. De schade die houtwormen aanrichten zijn vaak onherstelbaar. Schade door houtwormen kunnen ook tot gevaarlijke situaties leiden. Wij zien dagelijks aantastingen van houtwormen in vloeren, meubels, maar ook in houten steunbalken van huizen. Houtwormen kunnen heel lang in hout zitten zonder dat je dit opmerkt. Het is daarom belangrijk om houtworm te bestrijden.

Op alle hout wat wij tegen houtworm bestrijden geven wij de garantie dat er minimaal 10 jaar geen houtworm weer terugkomt.

Speciaal geschoold in houtworm bestrijden

Wij zijn speciaal geschoold in het verantwoord houtworm bestrijden. Hierdoor wordt je omgeving niet blootgesteld aan gevaarlijke stoffen. De middelen die wij gebruiken zijn getest en goedgekeurd voor gebruik. Ook worden wij steeds bijgeschoold in het bestrijden van allerlei ongedierte waaronder ook de houtworm. Ben je opzoek naar succesvolle houtwormbestrijder in Groningen? Laat je dan door ons informeren over de mogelijkheden.

Hoe herken je houtworm in je hout

Je herkent actieve houtwormen aan:

  • Kleine gaatjes in houten oppervlakken. (1 tot 2 mm)
  • Héél fijn zaagsel op of onder houten voorwerpen of constructies.
  • Regelmatig kevers en torren in de buurt van, of op het hout.
  • Witte binnenkant van gaatjes duidt op verse/nieuwe gaatjes. 
  • Als je goed luistert dan kun je ook een zacht geknaag horen.

Weet je het niet zeker of twijfel je of er houtworm aanwezig is? Neem dan contact met ons op, Wij komen graag langs om te helpen.

Ga niet zelf houtworm bestrijden!

Zelf houtworm bestrijden met allerlei soorten middeltjes blijkt vaak niet de oplossing. Dit kan niet alleen je gezondheid schaden, maar ook het hout waar de houtworm in zit. Veel van de bestrijdingsmiddelen die je in de winkel of bouwmarkt kunt kopen tegen houtworm zijn schadelijk voor je gezondheid. Onze bestrijdingsmiddelen zijn dat niet! Ga dus niet zelf aan de slag, maar laat ons een inspectie uitvoeren en met een behandelvoorstel komen.

10 jaar garantie op houtworm bestrijden

De behandelingen die wij uitvoeren blijven langer dan 10 jaar werken. Mochten er houtwormlarven op het hout komen en zich een weg naar binnen willen vreten dan gaan deze direct dood. Hierdoor krijgen houtwormen geen kans zich weer in het hout te nestelen. Wij geven daarom ook 10 jaar garantie op door ons behandeld hout.

 

NAAR OVERZICHT ALLE WERKZAAMHEDEN van ongediertebestrijding Groningen