45 jaar actief in bestrijden

Gediplomeerd personeel

Veilige bestrijding

Scherpe prijzen

Rattenbestrijding Groningen

Ratten zorgen voor meer en meer overlast in Nederland. Steeds vaker krijgen wij meldingen van overlast door ratten. Rattengif voor buitengebruik is sinds 1 juli 2019 verboden. In 20121 is het kopen van rattengif door particulieren helemaal verboden. Doordat de verkoop van rattengif aan banden wordt gelegd. Hierdoor wordt het steeds moeilijker om van je rattenoverlast af te komen.

Wij zijn speciaal opgeleid in het bestrijden van ratten. Wij doen dit onder andere met rattenvallen en klemmen. Als het echt niet anders kan of als de volksgezondheid in het geding komt doen we dit ook met rattengif. Daarnaast zullen we altijd adviseren waardoor rattenoverlast minder snel terug zal komen.

Speciaal geschoold in rattenbestrijding

Wij zijn speciaal opgeleid in verantwoordelijke rattenbestrijding. Hierdoor wordt de omgeving niet blootgesteld aan gevaarlijke stoffen. De rattenbestrijdingsmiddelen die wij gebruiken zijn getest en goedgekeurd voor zakelijk gebruik. Ook worden wij steeds getraind in het bestrijden van onder andere de ratten en muizen. Ben jij opzoek naar succesvolle rattenbestrijding in Groningen. Laat je dan door ons informeren over de mogelijkheden.

Ga niet zelf ratten bestrijden!

Zelf ratten bestrijden met allerlei soorten middeltjes blijkt vaak niet de oplossing. Dit kan niet alleen jouw gezondheid schaden, maar ook die van je gezinsleden of huisgenoten. De middelen die je in de bouwmarkt kunt kopen zijn vaak niet voldoende om effectief van de ratten af te komen. Deze kunnen ook nog eens schadelijk zijn. Onze bestrijdingsmiddelen zijn dat niet! Ga dus niet zelf aan de slag, maar laat ons een inspectie uitvoeren en met een behandelvoorstel komen.

Ziektes die ratten kunnen overbrengen

Je kunt ook ziek worden door het aanraken van met rattenurine besmette plaatsen!

naar alle werkzaamheden van de ongediertebestrijder Groningen