45 jaar actief in bestrijden

Gediplomeerd personeel

Veilige bestrijding

Scherpe prijzen

Houtworm bestrijden in Assen

Wij helpen je snel en veilig van je houtworm af! Houtwormen zijn behoorlijk hardnekkig en gaan niet van zichzelf uit het hout. De larve van de houtworm knaagt zich namelijk een weg naar binnen. Met de bedoeling om zich daar voor langere tijd te nestelen.

Houtworm bestrijden is geen eenvoudige klus. Dit is dan ook niet simpel om zelf uit te voeren of op te lossen. De houtworm bestrijdingsmiddelen die je kunt kopen zijn vaak chemisch van samenstelling. Ook kunnen ze bij verkeerd gebruik leiden tot gezondheidsklachten. Wij raden zelf houtworm bestrijden dan ook nadrukkelijk af.

Waarom moet je houtworm bestrijden?

Houtwormen richten serieuze schade aan. Dit doen ze bij alles wat gemaakt is van hout. Zodra ze zich hierin nestelen gaan ze er ook niet uit zichzelf meer uit. De schade die houtwormen aanrichten zijn vaak onherstelbaar. Schade door houtwormen kunnen ook tot gevaarlijke situaties leiden. Wij zien dagelijks aantastingen van houtwormen in vloeren, meubels, maar ook in houten steunbalken van huizen. Houtwormen kunnen heel lang in hout zitten zonder dat je dit opmerkt. Het is daarom belangrijk om houtworm te bestrijden.

Op alle hout wat wij tegen houtworm bestrijden geven wij de garantie dat er minimaal 10 jaar geen houtworm weer terugkomt.

45 jaar actief in houtworm bestrijden

Wij zijn al 45 jaar actief en speciaal geschoold in het verantwoord houtworm bestrijden. Hierdoor wordt je omgeving niet blootgesteld aan gevaarlijke stoffen. De bestrijdingsmiddelen die wij gebruiken zijn getest en goedgekeurd voor gebruik. Ook worden wij steeds bijgeschoold in het bestrijden van allerlei soorten ongedierte waaronder ook de houtworm. Ben je opzoek naar succesvolle houtwormbestrijder in Assen? Laat je dan door ons informeren over de mogelijkheden.

Hoe kun je houtworm herkennen in het hout

Je herkent actieve houtwormen aan:

  • Kleine gaatjes in houten oppervlakken. (1 tot 2 mm)
  • Héél fijn zaagsel op of onder houten voorwerpen of constructies.
  • Regelmatig kevers en torren in de buurt van, of op het hout.
  • Witte binnenkant van gaatjes duidt op verse/nieuwe gaatjes. 
  • Als je goed luistert dan kun je ook een zacht geknaag horen.

Weet je het niet zeker of twijfel je of er houtwormen aanwezig zijn? Neem dan contact met ons op, Wij komen graag langs om te helpen.

Ga niet zelf proberen om houtworm te bestrijden!

Zelf houtwormen bestrijden met allerlei soorten middelen is vaak niet de oplossing. Dit kan niet alleen je gezondheid schaden, maar ook het hout waar de houtworm in zit beschadigen. Veel van de bestrijdingsmiddelen die je in de winkel of bouwmarkt kunt kopen tegen houtworm zijn schadelijk voor de gezondheid. Onze bestrijdingsmiddelen zijn dat niet! Ga dus niet zelf aan de slag, maar laat ons een inspectie uitvoeren en met een behandelvoorstel komen.

10 jaar garantie op houtworm bestrijden

De behandelingen die wij uitvoeren blijven langer dan 10 jaar werken. Mochten er houtwormlarven op het hout komen en zich een weg naar binnen willen vreten dan gaan deze direct dood. Hierdoor krijgen houtwormen geen kans zich weer in het hout te nestelen. Wij geven daarom ook 10 jaar garantie op door ons behandeld hout.

 

NAAR OVERZICHT ALLE WERKZAAMHEDEN van ongediertebestrijding Assen