45 jaar actief in bestrijden

Gediplomeerd personeel

Veilige bestrijding

Scherpe prijzen

Muizenbestrijding Groningen

We krijgen er allemaal wel een keer mee te maken. Muizenoverlast. De muizen maken geen verschil in oude of nieuwe woningen. In oude woningen zijn de toegangswegen voor muizen vaak gemakkelijker om te vinden. Bij het bestrijden van muizen komt het niet alleen aan op het bestrijden ervan, maar ook het voorkomen dat ze het huis of winkelpand binnen kunnen gaan. Voor muizenbestrijding in Groningen ben je bij ons aan het juiste adres!

 

Gediplomeerd in de bestrijding van muizen

Wij zijn geschoold en gediplomeerd in muizenbestrijding in Groningen. Dit doen wij in woonhuizen, fabriekshalen en terreinen, maar ook in opslagloodsen en winkelpanden. Wij zorgen ervoor dat naast het bestrijden er ook een plan van aanpak wordt gemaakt zodat het muizen moeilijker gemaakt wordt om terug te keren.

 

Verschillende methoden van bestrijden

Er zijn verschillende methoden om muizen te bestrijden. Dit kan met een lokstof, maar ook met lokdozen en vallen. Per klus bekijken wij de mogelijkheden en bepalen de meest gewenste methode om u van uw muizenprobleem af te helpen.

 

Ga niet zelf muizenbestrijden

Wij raden af om zelf aan de slag te gaan met het bestrijden van muizenoverlast. Er zijn middelen te koop bij bouwmarkten waarmee je muizenoverlast kunt bestrijden. Doordat niet alle facetten van de muizenbestrijding worden meegenomen zul je nooit helemaal van de overlast afkomen. Wij kijken waar de muizen vandaan kunnen komen en lossen ook deze problemen op, of geven advies hoe dit te kunnen oplossen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat er geen stank door dode besteden muizen plaatsvinden. Neem daarom altijd een professionele hulp voor het bestrijden van muizenoverlast.

 

Muizen kunnen ook ziektes overbrengen

Muizen kunnen ziektes overbrengen. Ze dragen bacteriën, virussen en parasieten bij zich. Deze kunnen een gezondheidsrisico zijn voor mens en dieren. 

Je kunt besmet raken door muizenurine en poep. De ziektes worden overgebracht door dat we poep aanraken met onze handen of door het eten van voedsel wat door muizen is besmet. Wees dus uiterst zorgvuldig als je muizenpoep gaat opruimen. Als je dit met de handen oppakt was ze daarna goed  met zeep.

Door muizen overgebrachte ziektes zijn:

 

Naar overzicht werkzaamheden